Η βεράντα είναι η προέκταση του σπιτιού μας το καλοκαίρι, επομένως η διακόσμηση μιας βεράντας στο κέντρο της πόλης είναι μια πολύ δημιουργική διαδικασία.

Ακόμα και στο κέντρο της πόλης μπορούμε να δημιουργήσουμε μια χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Είτε έχουμε μεγάλη ή μικρή βεράντα η διακόσμηση της θα μας δώσει την χαρά της δημιουργίας.

Σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας φτιάξαμε μια όαση για τους καλοκαιρινούς μήνες. Φυτέψαμε μεγάλα φυτά σε μεγάλα μεταλλικά βαρέλια. Δεν χρειαζονται πολύ φροντίδα και μας δίνουν την αίσθηση της φύσης.

Φτιάξαμε ένα χτιστό πάγκο με αναπαυτικά μαξιλάρια για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο χώρο ξεκούρασης. Καθώς υπάρχει αρκετός χώρος βάλαμε πολυθρόνες για να χαλάρωση.

Μην ξεχνάτε ότι τα έπιπλα φερ φορζέ -που ίσως έχετε κάπου κρυμμένα από τον καιρό των μαμάδων και των γιαγιάδων- είναι τελευταία τάση της διακόσμηση και του στυλ. Οπότε εκμεταλευτείοτε τα!

Διακοσμητικές λεπτομέρεις όπως τα φανάρια δημιουργούν ατμόσφαιρα και είστε έτοιμοι να απολαύστετε την καλοκαιρινή περίοδο στο σπίτι σας.