ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι προς τη διακόσμηση του χώρου σας! Διαλέξτε μια από τις μοναδικές μας υπηρεσίες : One-Day Makeover, E-Deco, Συμβουλές Διακόσμησης

ή Πλήρης Μελέτη; Αποφασίστε ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας και ξεκινήστε την αναμόρφωση του χώρου σας!

 • One-day makeover
  Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Etiam porta sem malesuada.
  View Detail
 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για κάτι μεγάλο ή κάτι μικρό. Κάτι πρωτότυπο ή κάτι κλασικό. Ρωτήστε μας! Τι περιλαμβανει; #Συμβουλές διακόσμησης. Μήπως χρειάζεστε απλά κάποιες κατευθύνσεις και όχι έναν πλήρη σχεδιασμό; Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε με μία σειρά υποδείξεων για να αναβαθμίσετε αυτό που ήδη έχετε. Ρωτήστε μας! #Ειδικές κατασκευές. Σχεδιάζουμε έπιπλα και ειδικές κατασκευές ειδικά για εσάς. Ρωτήστε μας! #Συμβουλές Χρωμάτων και Χρωματισμών. Σχεδιάζετε να βάψετε και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε για την κατάλληλη παλέτα; Θα διαλέξουμε χρώματα για το χώρο σας. Ρωτήστε μας! #Συμβουλές φωτισμού. Ο κάθε χώρος μεταμορφώνεται με το σωστό φωτισμό. Ρωτήστε μας!
  View Detail
 • E-DECO
  E-DECO Μπορείτε να έχετε διακοσμητή όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και πρόσβαση στο Ίντερνετ. Το e-deco ένας πρωτοποριακός τρόπος συνεργασίας εξ' αποστάσεως στη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Ρωτήστε μας ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; #Τα βήματα είναι τα εξής: 1.Στείλτε μας ένα e-mail με τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζι σας και θα σας αποστείλουμε ένα ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρώσετε. 2. Μόλις συγκεντρώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα σας στείλουμε την προσφορά μας, τους λεπτομερείς όρους συνεργασίας. 3. Επεξεργαζόμαστε όλα τα δεδομένα και σας στέλνουμε ηλεκτρονικά δύο παρουσιάσεις της λύσης με ψηφιακές απεικονίσεις, design board με ύφος/στυλ, χρώμα, υλικά, υφές, ατμόσφαιρα. #Πόσος χρόνος χρειάζεται; Από τη στιγμή που λαμβάνουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και μετρήσεις, θα χρειαστούμε από μία έως τέσσερις εβδομάδες (ανάλογά με το έργο) για να ολοκληρώσουμε τη μελέτη και την παρουσίαση.
  View Detail
 • ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
  .
  View Detail

re-make

Δήμητρα Μπερτόλη

Ασημακοπούλου 44Α, 153 42, Αγία Παρασκευή, Αττική

Τηλ. & Fax : (0030) 213 043 6947

Κινητό : (0030) 6944912555 - (0030) 6977714606

Email : info[@]remakeinterior.com

      

 

© 2015 - 2016 Re-Make, All rights reserved