Σχέδιο και κατασκευή επίπλων φοιτητηκού δωματιού: Ανακαινίσαμε τα δωμάτια, στο σπίτι που φιλοξενεί δύο φοιτήτριες. Σχεδιάσαμε και επιβλέψαμε την κατασκευή των επίπλων έχοντας στόχο να αποκτήσουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, κάνοντας έτσι το χώρο τους πιο εργονομικό αλλά και καλαίσθητο, με έντονο το νεανικό στοιχείο. Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε είναι το ξύλο και η γκρι λάκα που προσφέρουν το κατάλληλο φόντο για πολλές διακοσμητικές λύσεις.

Για το πρώτο δωμάτιο σχεδιάσαμε ένα λιτό γραφείο με δύο συρτάρια το οποίο συμπληρώνεται από πάγκο με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καναπεδάκι ή σαν χαμηλή βιβλιοθήκη.

Το δεύτερο δωμάτιο ήταν πιο απαιτητικό στο σχεδιασμό. Προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο χώρο, καταλήξαμε σε μια πολυμορφική λύση που αποτελείται από ένα βάθρο με αποθηκευτικούς χώρους στο ύψος του κρεβατιού, πάνω του πατάει μια κατασκευή που φιλοξενεί την τηλεόραση και μια βιβλιοθήκη που συμπληρώνει το γραφείο. Το ντουλάπι της τηλεόραση σχεδιάστηκε ώστε να αφήνει φανερή μόνο την οθόνη, ενώ μέσα φιλοξενεί τον βοηθητικό εξοπλισμό, όπως κονσόλες, καθώς και τα καλώδια. Στους χώρους του βάθρου υπάρχουν τέσσερα συρτάρια που εξυπηρετούν το γραφείο και ντουλαπάκι με συρόμενο πάτο που κρύβει τον εκτυπωτή. Στη βιβλιοθήκη υπάρχει ένα ακόμα συρτάρι, ράφια με μεγάλη χωρητικότητα σε βιβλία και κρυφός φωτισμός  RGB που αλλάζει χρώματα.

Στο ίδιο δωμάτιο σχεδιάσαμε μια τουαλέτα για μακιγιάζ με ειδικό χαρακτηριστικό το ότι  αυξομειώνεται στο μήκος. Στην προέκτασή της  δημιουργεί ένα χαμηλό κομοδίνο. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε τη μέγιστη αξιοποίηση των χώρων. Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν σε όλες τις κατασκευές είναι βαρέως τύπου με soft close, για μέγιστη ένεση στη χρήση και αντοχή στο χρόνο.