Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει από το μωρουδιακό δωμάτιο και συνεχίζεται με διαρκείς ανάγκες για αλλαγές μέχρι τα φοιτητικά χρόνια! Θα είμαστε κοντά σας λοιπόν με αρκετές ιδέες που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν στο έργο σας!

Για το δωμάτιο του μωρού εκτός από τις γνωστές επιλογές μπορείτε να δώσετε μια διαφορετική νότα χρησιμοποιώντας «απρόσμενα» χρώματα. Το αποτέλεσμα θα απογειωθεί με μια τρισδιάστατη νότα και το όνομα του μικρού σας. Οι έντονες χρωματικές πινελιές δίνουν τον τόνο ενώ ο χώρος έχει μια ήρεμη ατμόσφαιρα.

Μπορεί επίσης να επενδύσετε σε κάποιο ιδιαίτερο κομμάτι που θα δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα, όπως οι γλυκύτατες καρεκλίτσες του σχεδιαστή Takeshi Sawada.

.. ή να δημιουργήσετε παραμυθένια ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας ένα αγαπημένο μοτίβο του παιδιού με πολύ φαντασία!

Για τη διακόσμηση του τοίχου μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές συνθέσεις που θα ενθουσιάσουν τα μικρά ή πιο μεγάλα παιδιά.

Nα μια ιδέα που τα περισσότερα κοριτσάκια θα λάτρευαν. Για κάτι τέτοια θα χρειαστεί να καταφύγετε σε κάποιον ειδικό να σας σχεδιάσει μια ιδιοκατασκευή.

Για αγορίστικο δωμάτιο μπορείτε να ακολουθήσετε μια πετυχημένη συνταγή όπως τα επιπλα με αγαπημένους χαρακτήρες της Disney. Εδώ τα βρήκαμε για εσάς στο e-decor. Μια άλλη σίγουρη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση κάποιο από τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας.