Διακόσμηση airbnb και τουριστικών καταλυμάτων

Ο τουρισμός είναι το δυνατό χαρτί της χώρας μας, αυτό είναι μια διαχρονική αλήθεια. Αυτό που έχει αλλάξει είναι οι απαιτήσεις των επισκεπτών ως προς την αισθητική του χώρου φιλοξενίας.

Τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης ή τις εταιρίες διαχείρισης καθώς δεν αρκεί η τοποθεσία του ακινήτου και το να είναι εργονομικό. Κυρίαρχο ρόλο στις κρατήσεις  έχει το ύφος της διακόσμησης που πρέπει να εμπνέει τον πιθανό πελάτη.

Ο ρόλος μας σαν Αρχιτέκτονες Εσωτερικών Χώρων είναι να δημιουργήσουμε για τους πελάτες σας χώρους ελκυστικούς και ευχάριστους στη χρήση.

  • Δημιουργούμε φιλόξενους χώρους με μοναδική ατμόσφαιρα, ανάλογα με την τοποθεσία και το στυλ του ακινήτου.
  • Σχεδιάζουμε ειδικές κατασκευές ευρηματικές, εντυπωσιακές με προσοχή στην λεπτομέρεια κατασκευής και προσαρμοσμένες στον προϋπολογισμό του έργου.
  • Αν το επιθυμείτε αναλαμβάνουμε και τη φωτογράφιση του έργου, ώστε να έχετε έτοιμο φωτογραφικό υλικό για τις πλατφόρμες προώθησης

Ενδεικτικές εικόνες από προηγούμενα έργα διαμορφωμένα με γνώμονα πάντα την καλαισθησία και τη σωστή εργονομία του χώρου, σε διάφορα στυλ ανάλογα με το εκάστοτε ακίνητο

  • Cozy home style:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ύφος σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις καταλυμάτων, όπως διαμερίσματα στην πόλη αλλά και σε ημιαστικές περιοχές.  Χαρακτηρίζεται από ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που κάνει τον επισκέπτη να νιώθει “σαν στο σπίτι του”

  • Cozy minimal style

Ένας συνδιασμός λιτής κομψότητας με την οικειότητα που προσφέρει ένας προσωπικός χώρος, δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες για να απολαύσει κανείς τη διαμονή του στο πλαίσιο αναψυχής  ή δουλείας.

  • Country chic

Διακόσμηση που περιλαμβάνει στοιχεία από την παράδοση σε ένα μοντέρνο σύνολο, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα που οι επισκέπτες σας θα αποζητούν

  • Παραδοσιακό Στυλ:

Προτείνεται για παραδοσιακούς οικισμούς και κτίρια. Αξιοποιούμε αντικείμενα που ήδη υπάρχουν και συμπληρώνουμε με νέα στοιχεία που αναδεικνύουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα, χωρίς να “βαραίνουν” το χώρο. Ως  αποτέλεσμα το κατάλυμα  προσφέρει στον επισκέπτη μια γνήσια εμπειρία   στο πνέυμα της περιοχής που επισκέπτεται, χωρίς να στερείται τις σύγχρονες ανέσεις.