Νέες τάσεις στη διακοσμηση εσωτερικού χώρου:

Είναι ξεκάθαρό ότι διανύουμε μια εποχή με πολλές αλλαγές, φυσικά αυτό δεν αφήνει ανεπηρέστο και το χώρο του design και γίνεται φανερό στις τάσεις της διακόσμησης. Για να μην βρεθείτε απροετοίμαστοι, έχουμε συγκεντρώσει για εσας όλες μας τις παρατηρήσεις μας για τις νέες τάσεις της διακόσμησης για το 2017.

Ενώ τα φυσικά υλικά παραμένουν μια σταθερή αξία, υλικά που είχαν μείνει στο περιθώριο γαι πολλές δεκαετίες κάνουν δυναμικά την επιστροφή τους. Μιλάμε για το μάρμαρο, το χρυσό και τον καθρέφτη σε διάφορες αποχρώσεις και συνδιασμούς. Τα συναντάμε σε τραπέζια τραπεζαρίας και τραπεζάκια σαλονιού. Το μάρμαρο που ήταν κλασική αξία στο μπανιο και την κουζίνα τώρα χρησιμοποιείται ευρύτερα σε επενδύσεις τοίχων και δαπέδων αλλά και στην επιπλοποιία. Για το σαλόνι τραπεζάκια διαφόρων σχημάτων και μεγεθών συνδυάζονται με ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα.

Το χρυσό και ο καθρέφτης σε κάθε μορφή: στους τοίχους, στα έπιπλα και στα διακοσμητικά.

Οι ταπετσαρίες είναι εδώ για να μείνουν. Εντονες με φυτά και λουλούδια ή με γεωμετρικά σχήματα αλλά και πολλές ταπετσαρίες με διαφορετικές υφές. Νέα τάση με πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα -για τολμηρούς- ταπετσαρία στο ταβάνι.

Ενδιαφέρον στοιχείο σε ένα σπίτι, αλλά και σε επαγγελματικό χώρο είναι οι βιβλιοθήκες. Τις συναντήσαμε σε διάφορα υλικά όπως μπρόυτζο ή ξύλο αλλά και διάφορους χρωματισμούς. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι τα κουτιά έχουν αρχίζσει να εμφανίζονται λιγότερο, ενώ υπήρχαν αρκετές βιβλιοθήκες ασήμετρες.